10 gode flytteråd + 8 gode pakketips!

Når du flytter, skal du huske at…

Oplyse adresseændring hos:

  • Folkeregisteret
  • PostNord
  • Arbejdsgiver/skole
  • Banken
  • Læge og tandlæge (hvis du kan beholde dine nuværende)
  • Fritidsaktiviteter
  • Div. abonnementer

sørge for korrekte oplysninger på din nye postkasse. Navne skal selvfølgelig være rigtige, og har du Reklamer Nej Tak (+), skal du bestille et nyt klistermærke.
Læs mere på Reklamer Nej Tak.

For at sikre, at du ikke hæfter for andres forbrug, skal du sørge for at aflæse forbruget på den gamle såvel som på din nye adresse. Nogle forsyningsselskaber kræver informationen senest 3 hverdage efter, at du er flyttet fra din bolig, så sørg for at tjekke op på dit forsyningsselskabs regler i god tid.

Der er så rigeligt at tænke på ved en flytning, så det er rart at vide, at selve transporten (og evt. (ud)pakningen) af dit indbo er i gode hænder.

Udover at skulle melde din nye adresse hos din forsikring, så vil nogle forsikringsselskaber også kræve, at du opretter en anderledes indbo- og/eller husforsikring alt efter hustype, postnummer m.m.

Indsamle alle nøgler til garage, kælder, skabe m.m. Og huske nøglen til den nye bolig!

Afrime, rense og aftørre køleskabe, frysere m.m., og sørge for en forsvarlig transport af dine dybfrosne madvarer.

Sørge for transport og eventuelt pasning på flyttedagen af husdyr.

Hvis dit kørselsfradrag ændrer sig, skal du ændre i din forskudsopgørelse. Læs mere på skat.dk.

Du kan altid ringe til os på tlf. 20 95 65 15 og få råd og vejledning til din flytning.

Huskeliste til din næste flytning

Husk at samle flyttekasserne rigtigt og efter anvisning. Og lån evt. flyttekasser af os ganske GRATIS. Hent vores kasseregler her.

Lås skabe og kommoder af og/eller sæt tape over låger og skuffer, så de ikke ryger ud, når flyttemanden løfter møblerne.

Giv gerne dine flyttekasser numre og notér evt., hvor de skal stå i den nye bolig. Låner du flyttekasser af os, skriver du på de labels, vi udleverer.

Pak altid skarpe genstande ind i papir eller viskestykker, inden de lægges i flyttekasserne.

Kom beslag, skruer, nøgler og andre småting i små klare poser, så du kan se, hvad de indeholder. Det er også en god idé at notere, hvilke møbler de hører til.

Sørg for at demontere ledninger og kabler fra elektriske artikler, og ligge dem i en afmærket flyttekasse.

Er du nervøs for dine malerier og billeder, så kan du bede om vores Handy Service, når du bestiller. Så tager vi dem ned fra væggen, når vi kommer, og pakker dem forsvarligt.

Flyttekasser må kun fyldes halvt med bøger. Så kan resten fyldes med lette ting såsom nips, lampeskærme, pyntepuder o.a.

Boligstøtte

Er du berettiget til boligstøtte, skal du huske at søge det. Se, om du er berettiget på borger.dk.

Hyppigste spørgsmål

Ja, du kan. Ganske gratis. Vi aftaler ved besigtigelsen, hvor mange kasser, der er behov for, og vi sørger for levering og afhentning. Eventuelt beskadigede eller manglende kasser vil blive faktureret. Se vores kasseregler her.

Du kan vælge selv at pakke dit indbo eller lade os varetage den opgave. Dette vil vi typisk afklare ved besigtigelsen.

Flyttekasser må max. veje 25 kg.

Ja, vi tilbyder gerne at hjælpe med ”handy arbejde”. Vi kalder det Handy Service, og hvis du ønsker det, så aftaler vi nærmere ved besigtigelsen.

Vi tager imod kontanter og betaling via MobilePay. Alternativt via bankoverførsel.

Ja, vi har forsikring, der dækker eventuelle skader, hvis uheldet er ude. Dette er en af de store fordele ved, at du lader os flytte dine ting.

Ja, vi kan tilbyde opbevaring i kortere eller længere tid i vores flyttecenter. Læs mere om privat opbevaring.

Vores flyttecenter er godkendt af forsikringsselskabet vedr. tør og sikker opbevaring. Området er indhegnet og kameraovervåget samt tilsluttet brand- og alarmvagtordning. Der kræves adgangskort for at passere den elektroniske port. Dog er det din egen forsikring, der dækker dit indbo, mens det står opbevaret i vores center.

Få mere information om flytteråd eller et godt tilbud

Kontakt os via kontaktformularen eller tlf. 20 95 65 15 for mere information og et godt tilbud.