20956515 post@larsenflyt.dk Man — Fredag: 8 — 16

ERHVERVSFLYTNING I KALUNDBORG


EFFEKTIV OG PROFESSIONEL ERHVERVSFLYTNING

Står jeres virksomhed over for flytninger af den ene eller anden type? Det kan både være en totalflytning, hvor hele arbejdspladsen skal flyttes til en ny placering. Eller det kan være interne flytninger, hvor det blot drejer sig om kontorer eller enkelte arbejdspladser.

Hos Flyttefirmaet Larsen & Co. klarer vi alle typer erhvervsflytninger. Vi har over 30 års erfaring, hvilket betyder, at vi altid yder et professionelt stykke arbejde, når vi flytter for jeres virksomhed.

Vi tilbyder en række forskellige typer flytninger for lokale virksomheder i området omkring Kalundborg og Slagelse. Men vi kan naturligvis også hjælpe med jeres virksomhedsflytning på resten af Sjælland, eller hvis I skal flytte til eller fra øen.

VI HAR RESPEKT FOR JERES INVENTAR

Når I vælger os til at varetage jeres flytning, bliver I altid mødt af uddannede, præsentable og omgængelige flyttefagfolk, som udfører opgaven med stor respekt. Det er vigtigt for os, at vi har et godt samarbejde med den virksomhed, der skal flytte, så diverse skuffer og hylder placeres rigtigt i forhold til den pågældende aftale. På den måde kan vi også sikre os, at vores erhvervskunder trygt kan vende tilbage. Vi har derfor altid fokus på god service og et veludført stykke arbejde.

SIKKER FLYTNING

Hos Flyttefirmaet Larsen & Co. er vores vognpark altid udstyret med sikre og vedligeholdte køretøjer og flyttemateriel. Skulle uheldet være ude, er både jeres ejendele, vores folk og vores materiel naturligvis forsikret. I kan derfor altid være helt trygge, når vi flytter for jer.

GRATIS BESIGTIGELSE

Hos os er en besigtigelse gratis, uanset om opgaven er stor eller lille. Det skyldes, at alle opgaver er forskellige.

Det er derfor en rigtigt god idé – både for os og jer – at der er styr på hver en detalje, før et endeligt tilbud afgives. På denne måde kan vi effektivt danne os et overblik over opgaven, og vi kan give jer en pris, der holder.

KONTAKT OS

Skal vi stå for jeres erhvervsflytning? Så ring på 20 95 65 15 eller udfyld udfyld kontaktformularen, så får I et godt og uforpligtende tilbud, der passer på netop jeres erhvervsflytning.

ERHVERVSFLYTNING EFTER JERES BEHOV

Hos Flyttefirmaet Larsen & Co. tilbyder vi forskellige typer flytninger, afhængigt af jeres behov og ønsker. I kan derfor selv vælge, hvor involveret jeres virksomhed skal være. Vi tilbyder blandt andet:

 • Interne flytninger
 • Totalflytninger
 • Logistisk rådgivning og udførelse
 • Pakning og flytning af arkiver, lagrer, depotrum, biblioteker m.m.
 • Miljørigtig bortskaffelse af affald (rømning)
 • Flytning af penge- og brandskabe
 • Flytning af fintfølende hospitals- og laboratorieudstyr samt mainframe storformat-printere
 • In-house service
 • GRATIS udlån af stærke, specialfremstillede flyttekasser

TOTALFLYTNING

Ønsker I at lade jeres medarbejdere gøre det, de er bedst til, kan I vælge en totalflytning. Det betyder, at vores professionelle flyttefolk varetager hele flytningen, uanset om den er intern eller til nye lokaler.

Ved totalflytninger planlægger vi flytningen ned til mindste detalje og varetager alt det praktiske. Jeres medarbejdere forlader de gamle lokaler i ryddet stand. Herefter rykker vi ind og pakker alt fra clips og møbler til teknisk udstyr. Vi transporterer møbler og materiel til de nye lokaler, hvor vi pakker ud, samler og sætter på plads. De forskellige effekter placeres i skuffer og på hylder i overensstemmelse med det aftalte.

Vi sørger endvidere for at rydde op og gør rent i både de gamle og nye lokaler, så jeres medarbejdere straks kan genoptage arbejdet på den nye adresse. Ved omrokeringer eller oprydning kan det også være en mulighed at få stillet en 20 fods container op på jeres adresse. Så kan I selv sætte møbler, kasser, it-udstyr osv. til midlertidig opbevaring i den aflåste container.

Vi kan, hvis der er behov for det, afhente containeren og stille den til opbevaring i vores opvarmede og sikre flyttecenter. Her kan I også få adgang til containeren og foretage en evt. sortering/udvælgelse af det opbevarede.

På vores flyttecenter i Slagelse har vi desuden et lagerhotel, hvor vi tilbyder plads på paller eller i containere, hvis I har brug for ekstra lagerplads.

BASISFLYTNING

Ønsker I blot at få transporteret jeres inventar, kan I vælge en basisflytning. Det betyder, at I selv står for at adskille jeres tekniske udstyr, samt at pakke alt jeres materiel ned. Når alt er pakket, kommer vores kyndige flyttefagfolk ud og transporterer jeres kasser, møbler og udstyr til den nye adresse på den aftalte dag.

Herefter sørger I selv for at pakke alle ting ud og stille dem op.

SPECIALFLYTNING

Vi har indgående kendskab og erfaring med specialflytninger af fx:

 • Servere
 • Tunge pengeskabe
 • Storformatprintere
 • Fintfølende teknisk udstyr
 • Flytning af arkiver m.m., der kræver særlig pakning

Vi kører ofte for skadeservice-firmaer og har derfor også stor erfaring med den type opgaver.

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe jer med jeres erhvervsflytning? Så ring til os på 20 95 65 15 eller udfyld vores kontaktformular. Så udformer vi et godt og uforpligtende tilbud til jeres flytning.

Hos Larsen Flyt er vi specialister i privatflytning, erhvervsflytning, ydermere kan du sagtens leje en container hos os for at spare pengene ved at flytte selv. Vi kan også sikkert opbevare jeres indbo i en kortere eller længere periode. Helt uden binding! Tørre og sikre omgivelser. Med temperaturstyring, udluftning og ikke mindst døgnvagt. CVR: 37223360

LEVERINGSBETINGELSER