arrow

★★★★★

google

4,9 på Google

facebook

5/5 på Facebook

google
4,9 på Google
facebook

5/5 på Facebook

Flyttefirma Sorø - Et lokalt flyttefirma du kan regne med

Hvorfor vælge os

Vi samarbejder med

Spies
Sparekassen sjælland
Region sjælland
Region sjælland
Ringsted kommune
Slagelse kommune

Larsen Flyt & Co. | Et professionelt flyttefirma Sorø - vi flytter nær dig

Larsens & Co. er dit lokale flyttefirma i Sorø.

Vi har grundlagt vores flyttefirma ud fra filosofien om at man skal støtte lokalsamfundet. Vi vil derfor gerne tilbyde indbyggerne at få flytteservice på niveau med de bedste i landet, men til en pris kun lokale firmaer kan give.

Vi har udvalgt vores flyttemænd efter flere kriterier, som blandt andet indbefatter at de skal have bestået flytteuddannelsen. 

Derudover har vi også valgt vores flyttefolk ud fra deres flytteerfaring. Så vi kan garantere dig som kunde, at vi kan klare din flytning uden besvær, uanset hvad den kræver.

Vores flyttefirma Sorø har gennem mange års erfaring opbygget stor rutine både med privatflytninger og erhvervsflytninger. 

Så om du skal have flyttet 26 kontorstole og 3 printere, eller en massiv bordplade og en dobbeltseng – så har vi prøvet det før og gør det gerne igen for dig også.

For at gøre din flytning så overskuelig som muligt, tilbyder vi udover flyttemænd også opbevaring af møbler. Så du skal holde styr på så få ting som muligt, og bare glæde dig til det næste kapitel i dit liv starter.

Så hvis du skal flytte hjælper vi dig meget gerne! Du kan kontakte os ved at udfylde kontakten formularen til højre, skrive til vores mail post@larsenflyt.dk, ring til os på 20 95 65 15  trykke på ”kontakt os” knappen. Så ringer vi og vejleder om din flytning.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvorfor bør du vælge vores flyttefirma Sorø?

  Der er mange gode flyttefirmaer i Danmark og det kan være svært at vurdere hvilket der er det rigtige for en. I vores flyttefirma fokuserer vi på at vi gerne vil støtte og arbejde lokalt og gøre det bedre at bo i Sorø og omegn.

  Da vi er et flyttefirma i Sorø med veluddannede flyttemænd kan vi tilbyde dig flyttefolk der er blandt de bedste og mest rutinerede. Samtidigt kan vi faktisk også, fordi vi er så lokale give dig en ekstra god pris på din flytning, som kan være svær at få andre steder.

  Ærlighed og gennemsigtighed

  Vi tror på at med ærlighed kommer man længst. Vi afgiver derfor kun flyttetilbud vi kan stå inden for, og med en pris der holder gennem hele forløbet.

  I vores flyttefirma i Sorø mener vi at skjulte gebyrer og tillæg hører til i fantasien og er noget man ikke skal støde på i den virkelige verden. Du er derfor sikret at det flyttetilbud du får fra vores flyttefirma Sorø, ikke ændrer sig.

  0
  Flytninger siden 1991
  0
  Flyttebiler
  0
  Flyttefagfolk

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

  ★★★★★

  Fra første minut var de to flytte herre rigtig engageret i opgaven. Effektive og imødekommende. De var der virkelig for kunden lige til det sidste. Vil klart anbefale jer til andre der skal flytte. 😉✌️
  facebook
  Rikke
  via Facebook
  Google
  Præcise, forsigtige, godt humør – dejligt med lånekasser og papir til at pakke i.
  5 stjerner for effektivitet og godt humør 🙂
  Skal sagerne flyttes sikkert…Så er Larsen & Co…Bare Go’ 😉
  Trustpilot
  Det hele gik som det skulle. Drengene var hurtige og passede på mine ting = Super tilfreds
  Professionel og hurtig håndtering af mine ting samt nogle venlige flyttemænd. Kan klart anbefales.

  Flyttefirma til det hele

  Flyttefirmaet Larsen & CO

  Vi passer på dine ejendele

  Hvis du er nervøs for dine ejendele, forstår vi det ærligt talt godt.

  Det er helt naturligt, og noget vi har fuld forståelse for. Når man flytter er det jo ens ejendele der betyder noget for os.

  Dette er også årsagen til at vi udelukkende ansætter erfarne flyttemænd der er uddannet inden for faget, for dine ejendeles skyld. Porcelæn bliver pakket ind i indpakningspapir og andre skrøbelig genstande såsom dyre lamper, malerier, elektronik mm. bliver afmonteret og forsvarligt pakket ned.

  Hvis vi er så uheldige og noget skulle tage skade, så er alle vores serviceydelser og flyttetilbud forsikret. Så vi kan garantere dig at gennem hele flytningen vil vores flyttefolk passe på dine ting, og ellers, så som minimum erstatte det.

  Forsikring er dog en ting vi sjældent tager i brug, da vi har valgt en mere præventiv strategi. Så vi i stedet for vores forsikring, satser på at have flyttemænd der altid leverer en kvalitetsflytning med et absolut minimum af fejl.

  Vi forventer selvfølgelig ikke at du bare tager vores ord for gode varer uden en 3. parts holdning. Vi har derfor en stor mængde anmeldelser her på siden som du kan læse. 

  Her kan du læse hvad tidligere kunders oplevelse af os har været. Dette er anmeldelser vi ikke har mulighed for at ændre eller påvirke. De fortæller dig derfor, deres uforbeholdne ærlige mening om os som flyttefirma.

  Kontakt os

  Hvis du synes vi lyder interessante tager vi meget gerne en snak om din flytning!

  Så hvis du ønsker vi skal håndtere din privat- eller erhvervsflytning, så er du velkommen til at ringe til os på 2095 6515, skriv til os på mail post@larsenflyt.dk, udfylde kontaktformularen, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

  Skal vi flytte for dig?

  Ønsker at du at høre mere om hvilke flytteløsning der passer til netop dit behov, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud


   Vi søger flyttemænd & chauffører

   Vi søger flyttemænd og chauffører til ansættelse hurtigst muligt. 

   Du får en alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, samtidig med at du får en høj grad af ansvar og tillid. 

   Vi forventer du er:

   • Du er mødestabil
   • Meget serviceminded
   • Du har en god personlig fremtræden og har et godt humør
   • God til at holde overblikket
    

   Lyder det som noget for dig, så kontakt Ove på telefon: 40626749 eller send en ansøgning til oa@larsenflyt.dk