20956515 post@larsenflyt.dk Man — Fredag: 8 — 16

OPBEVARING I SLAGELSE, RINGSTED OG SORØ


VI STÅR FOR OPBEVARING AF DIT PRIVATE INDBO

Står du og dit indbo uden tag over hovedet i en kortere eller længere periode? Når man skal flytte, kan der nogle gange gå noget tid mellem udflytning og indflytningen. Det kan også være, at du midlertidigt skal flytte til noget mindre, eller at du blot mangler noget opbevaringsplads.

Uanset hvilken situation, du står i, har vi hos Flyttefirmaet Larsen & Co. mulighed for at stå for opbevaringen af dine ejendele. Hvad enten det er for en kortere eller længere periode.

Hvad enten du bor i Ringsted, Sorø eller andre steder på Sjælland, sørger vi for hos Flyttefirmaet Larsen & Co. at komme ud og pakke dit indbo ned, inden vi transporterer det til vores flyttecenter i Slagelse.

SIKKER OPBEVARING I FLYTTECENTER

Vi har hos Flyttefirmaet Larsen & Co. indrettet en del af vores flyttecenter i Slagelse særligt til opbevaringsopgaver. Det betyder, at vi opbevarer dit indbo i både tørre og sikre omgivelser. På den måde kan vi passe godt på dine ejendele, indtil du selv skal bruge dem igen.

SKAL VI OPBEVARE DIT INDBO?

Skal vi stå for opbevaring af dit indbo i forbindelse med en flytning? Hos os kommer de fleste af vores kunder fra lokalområdet omkring Slagelse, Sorø og Ringsted. Men hos Flyttefirmaet Larsen & Co. kan vi hente og bringe dit indbo på hele Sjælland. Så tøv ikke med at kontakte os angående din flytning.

Vi kan varetage mange forskellige slags opbevaringer, og vi hjælper gerne med hele flytningen, uanset om det drejer sig om privatflytningerhvervsflytning, eller hvis du ønsker en flyttecontainer, så du selv kan pakke sammen.

KONTAKT OS

Hør mere og få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på telefon 20 95 65 15 eller udfyld vores kontaktformular.

VI TILBYDER

Hos os bliver dit indbo opbevaret i en eller flere opbevaringsbokse, afhængigt af dine behov. Vi tilbyder:

  • Bokse bygget af ubehandlet krydsfiner. På den måde undgås kemikaliedampe, der forurener dit indbo.
  • 6 m3 opbevaringsplads. Der er plads til op mod 40 flyttekasser, afhængigt af størrelse.
  • Gratis, speciallavede flyttekasser. Vi udlåner gratis flyttekasser, når du benytter os som flyttefirma.
  • Temperaturstyrede lokaler. Vi har god udluftning, hvorfor der altid er et godt og tørt indeklima.
  • 20 fods flyttecontainere. Ønsker du mere opbevaringsplads, har du mulighed for at leje en flyttecontainer.
  • Tyverisikring. Alle vores bokse er forseglede, og vi har vagtværn 24/7.
  • Fast dagspris. Opbevaring er uden binding med en fast dagspris fra 11 kr. pr. dag for en træboks, og 52,25 kr. pr. dag for en container, afhængigt af dine behov.

Og så har du naturligvis adgang til dine ting inden for vores åbningstid, hvis du pludselig mangler noget.

Hos Flyttefirmaet Larsen & Co. ved vi, at det kan være svært at vide præcist, hvor længe opbevaring er nødvendigt.

I modsætning til mange andre opbevaringslagre og depotrum, som kræver en månedspris med binding, tilbyder vi i stedet opbevaring og leje af containere til en fast dagspris, uden binding. Ring til os på 20 95 65 15 for at høre nærmere om prisen.

På den måde undgår du at skulle betale for en tom opbevaringsplads, hvis du har brug for dine ejendele tidligere end antaget.

Hos Larsen Flyt er vi specialister i privatflytning, erhvervsflytning, ydermere kan du sagtens leje en container hos os for at spare pengene ved at flytte selv. Vi kan også sikkert opbevare jeres indbo i en kortere eller længere periode. Helt uden binding! Tørre og sikre omgivelser. Med temperaturstyring, udluftning og ikke mindst døgnvagt. CVR: 37223360

LEVERINGSBETINGELSER