20956515 post@larsenflyt.dk Man — Fredag: 8 — 16

FLYTTECONTAINER


UNDGÅ STRESS OG JAG MED EN FLYTTECONTAINER

Står du overfor en snarlig flytning? Når man skal flytte, kan der ofte opstå både stress og jag. Det skyldes, at alting skal være timet og tilrettelagt. Ellers risikerer man ofte at skulle bo blandt flyttekasser og flytterod i en længere periode. En måde at undgå flyttestress på er ved at hyre et dygtigt flyttefirma, som både kan pakke ned, flytte og pakke ud igen. Det er dog ikke alle mennesker, der har det godt med, at andre skal rode i deres ting og pakke dem ned.

Derfor er en anden måde at undgå en del af stressen på at leje en flyttecontainer. Hos Flyttefirmaet Larsen & Co. tilbyder vi udlejning af flyttecontainere. Vi sørger for at levere containerne på din nuværende adresse. På den måde kan du pakke dine ejendele og møbler, når du har tid og lyst.

Når du er færdig med nedpakningen, kommer vi og henter containeren og flytter den til din nye adresse. Her kan du så i ro og mag selv tømme den og sætte dine ejendele på deres nye pladser.

LEJ EN FLYTTECONTAINER

Hos os kan du både leje en container til lige præcis dine behov. Det betyder, at du både kan leje den for et par dage, et par måneder eller flere år, hvis det skulle være nødvendigt.

Har du brug for at få opbevaret containeren med dine ejendele, kan vi hente den og bringe den til vores flyttecenter i Slagelse. Vores flyttecenter er tørt og sikkert, så du kan være sikker på, at der bliver passet godt på dit indbo.

KONTAKT OS

Ønsker du at leje en flyttecontainer? Så ring til os på 20 95 65 15 eller udfyld vores kontaktformularen, så får du et godt og uforpligtende tilbud, der passer på netop din flyttesituation.

VI TILBYDER ALT TIL DIN FLYTNING

Vores flyttecontainere er på 20 fod og kan rumme 33 m3. Der er derfor plads til langt de fleste hjem. Vores containere er endvidere udstyret med sikre og forsikringsgodkendte låsebomme. Det betyder, at du sagtens kan have containeren stående ude på vejen, uden at du skal være nervøs for dit indbo.

Når du er færdig med udpakningen, afhenter vi den tomme container med kasser, tæpper (og evt. andet flytteudstyr). Vi afhenter sædvanligvis containeren efter ca. 1 uge. Men vi finder naturligvis frem til en løsning, der passer dig.

Ønsker du hjælp med udpakning, ophængning af billeder m.m., er vi også behjælpelige med det. Bare spørg efter vores Handy Service, når du bestiller.

Når vi leverer flyttecontaineren, er den udstyret med:

  • 50 tæpper. Så dine møbler ikke tager skade på turen
  • 50 speciallavede flyttekasser. Flyttekasserne kan derfor holde til en del!
  • Transporthund og/eller sækkevogn mod depositum. Det gør flytningen noget nemmere, og mindsker belastningen af din ryg og dine ben.

Hos Larsen Flyt er vi specialister i privatflytning, erhvervsflytning, ydermere kan du sagtens leje en container hos os for at spare pengene ved at flytte selv. Vi kan også sikkert opbevare jeres indbo i en kortere eller længere periode. Helt uden binding! Tørre og sikre omgivelser. Med temperaturstyring, udluftning og ikke mindst døgnvagt. CVR: 37223360

LEVERINGSBETINGELSER