20956515 post@larsenflyt.dk Man — Fredag: 8 — 16

LAGERHOTEL I SLAGELSE


TØRT OG SIKKERT LAGERHOTEL

Står I og mangler lagerplads til jeres varer og gods? Hos Flyttefirmaet Larsen & Co. har vi stor erfaring med opbevaring og håndtering af gods og varer på vores lagerhotel i Slagelse.

Formålet med vores lagerhotel er, at det skal være lige så sikkert og effektivt for jer at opbevare jeres varer her, som hvis I havde jeres egne lagerfaciliteter. Og samtidig skal det naturligvis også kunne betale sig for jer at anvende vores lagerhotel frem for egne faciliteter.

Af den grund har vi hos Flyttefirmaet Larsen & Co. derfor et stort lager på i alt 2.000 m2. Vores lagerhotel er højloftet og og har ventilerede og tørre lokaler. Jeres varer er altså i gode hænder på vores lagerhotel.

Lagerhotellet er udstyret med et moderne system af pallereoler, hvilket betyder, at I altid nemt kan tilgå jeres varer.

LAGERHOTEL MED IN-HOUSE SERVICE

På vores lagerhotel betales der en fast pris pr. palle pr. måned, samt et fast gebyr for ind-/udhåndtering.

Det er dog muligt for jer selv at håndtere jeres varer, når de skal hentes og bringes, hvis I vælger ikke at overlade det til os.

I har endvidere mulighed for in-house service på vores lagerhotel, hvis I har behov for at arbejde med varerne inden de skal videre. Vi har bl.a. kunder, der bruger vores in-house service til apotekervarer og pengeskabe.

FLEKSIBELT LAGERHOTEL

På vores lagerhotel er der mulighed for både faste og tidsbegrænsede opbevaringsløsninger. På den måde kan vi altid dække lige netop jeres behov. Sidder du med et tilfælde med særlige udfordringer, så tøv endelig ikke med at kontakte os – vi finder altid en løsning.

I kan også vælge at få en af vores flyttecontainere sendt ud til jeres virksomhed, så I kan pakke den dér, når det passer jer. Når I er færdige med at pakke, henter og bringer vi den til lagerhotellet i Slagelse.

Hos Flyttefirmaet Larsen & Co. har vi en stor kundegruppe, der gentagne gange vælger os, når de skal have opbevaret deres gods, varer m.m.

Vores kunder i lagerhotellet er hovedsageligt fra Sjælland, heriblandt er flere fra Slagelse, Sorø, Næstved og København.

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe jer med lagerpladsen? Så ring til os på 20 95 65 15 eller udfyld vores kontaktformular, så får du et godt og uforpligtende tilbud.

FAKTA OM VORES LAGERHOTEL

  • Vagt og elektronisk port med adgangskort, så det er sikret mod tyveri og hærværk.
  • Ventilation og opvarmning til min. 15 grader, så der er tørt.
  • Mulighed for in-house service, så fx teknikere kan arbejde med indholdet i kasserne, før det skal videre til kunder eller virksomheder.
  • Moderne system af pallereoler, så I nemt kan komme til jeres varer.
  • Tidsbegrænset eller længerevarende opbevaring, så vi kan dække netop jeres behov.
  • Plads til 20 fods containere, så vi kan opbevare jeres varer i enten jeres eller vores containere.
  • Fast månedlig pris. Opbevaring på paller koster kr 55 pr. palle pr. måned. Prisen for en container er kr. 1250 pr. måned, mens en træboks koster kr. 262 pr. måned. Alle priser er ekskl. moms.

Hos Larsen Flyt er vi specialister i privatflytning, erhvervsflytning, ydermere kan du sagtens leje en container hos os for at spare pengene ved at flytte selv. Vi kan også sikkert opbevare jeres indbo i en kortere eller længere periode. Helt uden binding! Tørre og sikre omgivelser. Med temperaturstyring, udluftning og ikke mindst døgnvagt. CVR: 37223360

LEVERINGSBETINGELSER