Undgå stress og jag med en flyttecontainer

Containerudlejning som passer til dig

Står du overfor en snarlig flytning? Når man skal flytte, kan der ofte opstå både stress og jag med alt det praktiske, der følger med. Det skyldes, at alting skal være timet og tilrettelagt. Ellers risikerer man ofte at skulle bo blandt flyttekasser og flytterod i en længere periode.

En måde at undgå flyttestress på er ved at hyre et dygtigt flyttefirma, som både kan pakke ned, flytte og pakke ud igen. Det er dog ikke alle mennesker, der har det godt med, at andre skal rode i deres ting.

Derfor kan en måde at undgå stressen på være at leje en flyttecontainer. Vi tilbyder blandt andet udlejning af en flyttecontainer. Vi sørger for at levere din flyttecontainer på din nuværende adresse, og på den måde kan du pakke dine ejendele og møbler, når du har tid og lyst.

Når du er færdig med nedpakningen, kommer vi og henter containeren og flytter den til din nye adresse. Her kan du så i ro og mag selv tømme den og sætte dine ejendele på deres nye pladser.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Lej en flyttecontainer

  Hos os er det vigtigt at tilbyde dig en containerudlejning, som passer præcis til dine behov. Det betyder at du både kan leje den for et par dage, et par måneder eller flere år, hvis det skulle være nødvendigt.

  Har du brug for at få opbevaret containeren med dine ejendele, kan vi hente den og bringe den til vores flyttecenter i Slagelse. Vores flyttecenter er tørt og sikkert, så du kan være sikker på, at der bliver passet godt på dit indbo.

  0
  Flytninger siden 1991
  0
  Flyttebiler
  0
  Flyttefagfolk

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

  ★★★★★

  Fra første minut var de to flytte herre rigtig engageret i opgaven. Effektive og imødekommende. De var der virkelig for kunden lige til det sidste. Vil klart anbefale jer til andre der skal flytte. 😉✌️
  Rikke
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi flyttede i april og fandt den perfekte løsning hos Larsen & Co. Vi fik en container 14 dage før vi fik det nye hus. Fyldte den og fik den hentet en uge efter og kørt ud til vores nye hus. Så fik vi endnu en container og fyldte den og flyttede den sidste dag i måneden og kunne aflevere nøglerne til vores gamle hus dagen efter vi modtog nøglerne til det nye hus. Og containerne havde vi stående i 3 uger ved det nye hus og kunne flytte ind i ro og mag. Helt perfekt! Og så er deres service i en klasse for sig!
  Claus
  via Facebook
  Google
  Præcise, forsigtige, godt humør – dejligt med lånekasser og papir til at pakke i.
  5 stjerner for effektivitet og godt humør 🙂
  Skal sagerne flyttes sikkert…Så er Larsen & Co…Bare Go’ 😉
  Trustpilot
  Det hele gik som det skulle. Drengene var hurtige og passede på mine ting = Super tilfreds
  Professionel og hurtig håndtering af mine ting samt nogle venlige flyttemænd. Kan klart anbefales.

  Flyttecontainer

  Flyttefirmaet Larsen & CO

  Flyttecontainer: Alt til din flytning

  Vores flyttecontainere er på 20 fod og kan rumme 33 m3. Der er derfor plads til langt de fleste hjem. Vores containere er endvidere udstyret med sikre og forsikringsgodkendte låsebomme. Det betyder, at du sagtens kan have containeren stående ude på vejen, uden at du skal være nervøs for dit indbo.

  Når du er færdig med udpakningen, afhenter vi den tomme container med tæpper (og evt. andet flytteudstyr). Vi afhenter sædvanligvis containeren efter cirka 1 uge. Men vi finder naturligvis frem til en løsning, der passer dig!

  Ønsker du hjælp med udpakning, ophængning af billeder m.m., er vi også behjælpelige med det. Spørg blot efter vores Handy Service, når du bestiller.

  Når vi leverer flyttecontaineren, er den udstyret med:

  Kontakt os i dag og hør mere

  Ønsker du at leje en flyttecontainer? Så ring til os på 20 95 65 15 eller udfyld vores kontaktformular, så får du et godt og uforpligtende tilbud, der passer på netop din flyttesituation. Vi glæder os til at hjælpe dig med din containerudlejning.

  Skal vi flytte for dig?

  Ønsker at du at høre mere om hvilke flytteløsning der passer til netop dit behov, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Kontaktinfo