20956515 post@larsenflyt.dk Man — Fredag: 8 — 16

Undgå stress og jag med en flyttecontainer

  • Forside
  • Flyt selv – Lej en flyttecontainer

Containerudlejning som passer til dig

Står du overfor en snarlig flytning? Når man skal flytte, kan der ofte opstå både stress og jag med alt det praktiske, der følger med. Det skyldes, at alting skal være timet og tilrettelagt. Ellers risikerer man ofte at skulle bo blandt flyttekasser og flytterod i en længere periode. En måde at undgå flyttestress på er ved at hyre et dygtigt flyttefirma, som både kan pakke ned, flytte og pakke ud igen. Det er dog ikke alle mennesker, der har det godt med, at andre skal rode i deres ting. 

Derfor kan en måde at undgå stressen på være at leje en flyttecontainer. Vi tilbyder blandt andet udlejning af en flyttecontainer. Vi sørger for at levere din flyttecontainer på din nuværende adresse, og på den måde kan du pakke dine ejendele og møbler, når du har tid og lyst.

Når du er færdig med nedpakningen, kommer vi og henter containeren og flytter den til din nye adresse. Her kan du så i ro og mag selv tømme den og sætte dine ejendele på deres nye pladser.

LEJ EN FLYTTECONTAINER

Hos os er det vigtigt at tilbyde dig en containerudlejning, som passer præcis til dine behov. Det betyder at du både kan leje den for et par dage, et par måneder eller flere år, hvis det skulle være nødvendigt.

Har du brug for at få opbevaret containeren med dine ejendele, kan vi hente den og bringe den til vores flyttecenter i Slagelse. Vores flyttecenter er tørt og sikkert, så du kan være sikker på, at der bliver passet godt på dit indbo.


FLYTTECONTAINER: ALT TIL DIN FLYTNING

Vores flyttecontainere er på 20 fod og kan rumme 33 m3. Der er derfor plads til langt de fleste hjem. Vores containere er endvidere udstyret med sikre og forsikringsgodkendte låsebomme. Det betyder, at du sagtens kan have containeren stående ude på vejen, uden at du skal være nervøs for dit indbo.

Når du er færdig med udpakningen, afhenter vi den tomme container med tæpper (og evt. andet flytteudstyr). Vi afhenter sædvanligvis containeren efter cirka 1 uge. Men vi finder naturligvis frem til en løsning, der passer dig!

Ønsker du hjælp med udpakning, ophængning af billeder m.m., er vi også behjælpelige med det. Spørg blot efter vores Handy Service, når du bestiller.

Når vi leverer flyttecontaineren, er den udstyret med:

  • 50 tæpper – så dine møbler ikke tager skade på turen.

  • Mulighed for tilkøb af pakkepapir

  • Mulighed for leje af speciallavede flyttekasser

Kontakt os i dag og hør mere

Ønsker du at leje en flyttecontainer? Så ring til os på 20 95 65 15 eller udfyld vores kontaktformular, så får du et godt og uforpligtende tilbud, der passer på netop din flyttesituation. Vi glæder os til at hjælpe dig med din containerudlejning.

Hos Larsen Flyt er vi specialister i privatflytning, erhvervsflytning, ydermere kan du sagtens leje en container hos os for at spare pengene ved at flytte selv. Vi kan også sikkert opbevare jeres indbo i en kortere eller længere periode. Helt uden binding! Tørre og sikre omgivelser. Med temperaturstyring, udluftning og ikke mindst døgnvagt. CVR: 37223360

LEVERINGSBETINGELSER