arrow

★★★★★

google

4,9 på Google

facebook

5/5 på Facebook

google
4,9 på Google
facebook

5/5 på Facebook

Flyttefirma Slagelse - Vi er til for at hjælpe dig!

Hvorfor vælge os

Vi samarbejder med

Spies
Sparekassen sjælland
Region sjælland
Region sjælland
Ringsted kommune
Slagelse kommune

Vi er dit lokale flyttefirma i Slagelse - Vi flytter for din skyld

Vi hedder Larsens & Co. og er dit lokale flyttefirma. Vi går meget op i at hjælpe lokalt så vi kan støtte op om vores hyggelige by. Vi mener Slagelse er en af de bedste byer i Danmark, og derfor fortjener indbyggerne lige så gode flyttemænd. Vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet, ved alle opgaver.

Alle vores flyttefolk har gennemført flytteuddannelsen og mange års flytteerfaring så de har de rette kvalifikationer til at klare din flytning.

Vores flyttefirma Slagelse har gennem årene håndteret dusinvis af både privatflytninger og erhvervsflytninger, så vi også er godt rustet til at hjælpe dig!

For at give den bedst mulige service til kunder, tilbyder vi udover flyttefolk også opbevaring af møbler. Dette er noget vi gør for at gøre din flytning så smertefri som muligt.

Så hvis du skal flytte hjælper vi dig meget gerne! Du kan kontakte os ved at udfylde kontakten formularen til højre, skrive til vores mail post@larsenflyt.dk, ring til os på 20 95 65 15  trykke på ”kontakt os” knappen. Så ringer vi og vejleder om din flytning.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvorfor vælge vores flyttefirma i Slagelse?

  Der findes mange dygtige flyttefirmaer og det kan være svært at vurdere hvad man skal vælge. Vi har valgt at fokusere på vi gerne vil hjælpe vores lokalsamfund og gøre det mere belejligt at være Slagelsegenser.

  Da vi er et erfarent firma med veluddannede flyttemænd kan vi derfor tilbyde dig et flyttefirma i Slagelse, med flyttefolk af højeste kvalitet. Da vi samtidigt også er et lokalt firma kan vi derfor give dig en ekstra skarp pris, som kan være svær at få andre steder.

  Ærlighed og gennemsigtighed

  Vi tror på at med ærlighed kommer man længst. Vi afgiver derfor kun flyttetilbud vi kan stå inden for, og med en pris der holder gennem hele forløbet.

  I vores flyttefirma mener vi at skjulte gebyrer og tillæg hører til i fantasien og er noget man ikke skal støde på i den virkelige verden. Du er derfor sikret at det flyttetilbud du får fra vores flyttefirma Slagelse, ikke ændrer sig.

  0
  Flytninger siden 1991
  0
  Flyttebiler
  0
  Flyttefagfolk

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

  ★★★★★

  Fra første minut var de to flytte herre rigtig engageret i opgaven. Effektive og imødekommende. De var der virkelig for kunden lige til det sidste. Vil klart anbefale jer til andre der skal flytte. 😉✌️
  facebook
  Rikke
  via Facebook
  Google
  Præcise, forsigtige, godt humør – dejligt med lånekasser og papir til at pakke i.
  5 stjerner for effektivitet og godt humør 🙂
  Skal sagerne flyttes sikkert…Så er Larsen & Co…Bare Go’ 😉
  Trustpilot
  Det hele gik som det skulle. Drengene var hurtige og passede på mine ting = Super tilfreds
  Professionel og hurtig håndtering af mine ting samt nogle venlige flyttemænd. Kan klart anbefales.

  Flyttefirma til det hele

  Flyttefirmaet Larsen & CO

  Dine ejendele er sikre i vores hænder

  Hvis du er nervøs for dine ting, så forstår vi det godt. Det er jo vores ejendele der virkelig betyder noget for os. Vi har også af samme årsag valgt kun at benytte erfarne flyttemænd der er uddannet inden for faget, for dine ejendeles skyld. 

  Porcelæn bliver pakket ind i indpakningspapir og andre skrøbelig genstande såsom dyre lamper, malerier, elektronik mm. bliver afmonteret og forsvarligt pakket ned.

  Skulle det utænkelige ske og noget går i stykker, så er alle vores ydelser og tilbud forsikret. Så du er garanteret gennem hele flytningen at vores flyttefirma Slagelse passer på dine ting, og ellers, så som minimum erstatter det. 

  Forsikring er dog noget vi ikke rigtigt bruger fordi vi bare lægger mere vægt på at levere en kvalitetsflytning.

  Du skal dog ikke bare lytte til os, for vi har en stor mængde anmeldelser her på siden du kan læse i stedet. Her kan du høre fra vores tidligere kunder hvad deres ærlige oplevelse af os har været. Dette er anmeldelser vi ikke har mulighed for at ændre eller påvirke. De giver dig kort sagt, et ærligt billede af os.

  Kontakt os

  Hvis du synes vi lyder interessante tager vi meget gerne en snak om din flytning!

  Så hvis du ønsker vi skal håndtere din privat- eller erhvervsflytning, så er du velkommen til at ringe til os på 2095 6515, skriv til os på mail post@larsenflyt.dk, udfylde kontaktformularen, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

  Skal vi flytte for dig?

  Ønsker at du at høre mere om hvilke flytteløsning der passer til netop dit behov, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud


   Vi søger flyttemænd & chauffører

   Vi søger flyttemænd og chauffører til ansættelse hurtigst muligt. 

   Du får en alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, samtidig med at du får en høj grad af ansvar og tillid. 

   Vi forventer du er:

   • Du er mødestabil
   • Meget serviceminded
   • Du har en god personlig fremtræden og har et godt humør
   • God til at holde overblikket
    

   Lyder det som noget for dig, så kontakt Ove på telefon: 40626749 eller send en ansøgning til oa@larsenflyt.dk