arrow

★★★★★

google

4,9 på Google

facebook

5/5 på Facebook

google
4,9 på Google
facebook

5/5 på Facebook

Flyttefirma Sjælland

Hos Larsen & Co. har vi igennem mange år tilbudt vores kunder flytteservices på hele Sjælland. Vi tilbyder altid vores kunder stor tryghed, og en garanteret sikkerhed omkring jeres ting og sager.

Hvorfor vælge os

Vi samarbejder med

Spies
Sparekassen sjælland
Region sjælland
Region sjælland
Ringsted kommune
Slagelse kommune

Flyttefirma med mange års erfaring

Larsen & Co. har de sidste mange år hjulpet kunder med flytning af alle størrelser. Vi arbejder på hele Sjælland lige meget hvilken størrelse flytning du står og har brug for hjælp til. Vi tilbyder ligeledes vores flytteservice til både privatkunder og erhvervskunder. Du kan altså trygt overlade din flytteopgave til Larsen & Co. og vide dig sikker på, at du får en effektiv og sikker flytning.

Med mere end 26.000 flytninger siden 1991 kan du trygt overlade din flytning til os, og vide dig sikker på, at alle dine ting når frem i den samme tilstand, som da du overlod dem til os.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vi flytter på hele Sjælland med mulighed for opbevaring

  Selvom vi er en virksomhed med beliggenhed i Slagelse er vi ikke bange for en længere køretur. Vi arbejder på helle Sjælland, og har gjort dette igennem mange år. Så vi er forberedte på større flytninger med en lang køretur. Således går vi efter at være det fortrukne flyttefirma Sjælland. 

  Hvis det skulle ske, at der går noget tid før indflytningen i den nye bolig eller kontor bliver aktuel, så har vi hos Larsen & Co. løsningen. Vi tilbyder vores kunder mulighed for en sikker og tør opbevaring indtil i er klar til jeres indflytning. Vi har flere store lagerhoteller, så der er rig mulighed for, at opbevare så mange ting som i må have. Vores lokale tilstedeværelse gennem flyttefirma Sjælland, giver dig den unikke mulighed med lagerhoteller, hvor du trygt kan få opbevaret dine ting.

  Lagerhotellerne er udstyret med et moderne system pallereoler, hvilket betyder, at i altid nemt kan tilgå jeres varer når der er behov for det.

  0
  Flytninger siden 1991
  0
  Flyttebiler
  0
  Flyttefagfolk

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

  ★★★★★

  Fra første minut var de to flytte herre rigtig engageret i opgaven. Effektive og imødekommende. De var der virkelig for kunden lige til det sidste. Vil klart anbefale jer til andre der skal flytte. 😉✌️
  facebook
  Rikke
  via Facebook
  Google
  Præcise, forsigtige, godt humør – dejligt med lånekasser og papir til at pakke i.
  5 stjerner for effektivitet og godt humør 🙂
  Skal sagerne flyttes sikkert…Så er Larsen & Co…Bare Go’ 😉
  Trustpilot
  Det hele gik som det skulle. Drengene var hurtige og passede på mine ting = Super tilfreds
  Professionel og hurtig håndtering af mine ting samt nogle venlige flyttemænd. Kan klart anbefales.

  Flyttefirma til det hele

  Flyttefirmaet Larsen & CO

  Flytning med vores kunder i fokus

  Vi mener, at den vigtigste faktorer for os er, at skabe tilfredse kunder igennem et veludført stykke arbejde. Tryghed og kvalitet er nøgleord i vores flyttefirma. Vi sikrer altid, at vi håndplukker vores medarbejdere, og at de alle er oplærte, venlige og professionelle.

  Som det kan ses på både Google og Trustpilot har vi igennem mange opgaver skabt tilfredse kunder. Med en Google-anmeldelse på 4,9 stjerner kan det ses, at vi altid sørger for, og udføre vores arbejde efter højeste service og kvalitet.

  Kontakt os

  Skal vi stå for din privatflytning? Så er du velkommen til at ringe til os på 2095 6515, eller du kan udfylde kontaktformularen, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

  Kontakt os i dag og få et attraktivt flyttetilbud

  Vi glæder os til, at hjælpe jer sikkert i mål med jeres næste flytning. Ring til os på 20 95 65 15, og lad os tage en snak omkring mængden af ting i skal have flyttet og afstanden på flytningen. Du er også velkommen til, at udfylde kontaktformularen her på siden, og så vil vi besvare den så hurtigt som muligt. Modtag et tilbud fra os, og læn dig tilbage. Vi tager os af resten, og sørger for, at resten glider på skinner.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Din flyttemand på Sjælland

   Hos Larsen & Co. køre vi dagligt rundt og flytter for folk på Sjælland. Med mere end 26.000 flytninger har vi efterhånden flyttet fra eller til de fleste byer på Sjælland. 

   Herunder finder du et udkast af nogle af de byer som vi flytter fra eller til på Sjælland.

   Indhent et tilbud


    Vi søger flyttemænd & chauffører

    Vi søger flyttemænd og chauffører til ansættelse hurtigst muligt. 

    Du får en alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, samtidig med at du får en høj grad af ansvar og tillid. 

    Vi forventer du er:

    • Du er mødestabil
    • Meget serviceminded
    • Du har en god personlig fremtræden og har et godt humør
    • God til at holde overblikket
     

    Lyder det som noget for dig, så kontakt Ove på telefon: 40626749 eller send en ansøgning til oa@larsenflyt.dk