arrow

★★★★★

google

4,9 på Google

facebook

5/5 på Facebook

google
4,9 på Google
facebook

5/5 på Facebook

Flyttefirma Kalundborg - Flyt problemfrit!

Hvorfor vælge os

Vi samarbejder med

Spies
Sparekassen sjælland
Region sjælland
Region sjælland
Ringsted kommune
Slagelse kommune

Larsen Flyt - Dit lokale flyttefirma i Kalundborg

Larsen Flyt er dit lokale flyttefirma i Kalundborg. Vi kan hjælpe dig med alt i forbindelse med din flytning. Alt lige fra at flytte alle dine ting til at vi kan opbevare de ting du ikke mere har plads til. 

Vi har eksisteret i over 30 år vi kan dermed også garantere at du får et stabilt og pålideligt flyttefirma. Vi er her for at din flytning skal være så nem og problemfri for dig. Vi sørger for at du får lokale flyttemænd der kender til byen du bor i. Dermed også kan hjælpe dig godt på vej over til din nye bolig eller kontor.

Alle vores flyttefolk er uddannede flyttemænd og kommer bliver løbende opdateret på de nyeste arbejdsmetoder og redskaber. Så vi altid kan tilbyde dig den bedste, mest sikre og mest effektive flytning der findes .

Vi ved at en flytning kan være meget uoverskuelig. Du har udover dine ting der skal flyttes, en masse at holde styr på. Vi hjælper dig med at holde overblikket og flytter alle dine ejendele. Så du skal bare fortælle hvad vi skal flytte og hvorhen, og så klarer vi resten for dig. 

Står du og mangler et professionelt og kvalitetsbevidst flyttefirma i Kalundborg, så hjælper vi dig godt på vej. Du kan kontakte os ved at udfylde kontakten formularen til højre, skrive til vores mail post@larsenflyt.dk, ring til os på 20 95 65 15  trykke på ”kontakt os” knappen. Så ringer vi og vejleder om din flytning.

Kontakt os allerede i dag

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvorfor vores flyttefirma Kalundborg?

  Vi har i over 30 år arbejdet med flytninger af både privat og erhverv. Dette har givet os en et stort kendskab og erfaring til alt hvad er omhandler flytning. Yderligere gør dette at vi kan håndtere din flytning uden problemer. 

  Samtidigt kan vi også hjælpe dig med opbevaring af møbler, skulle du ikke have plads til det hele i din nye bolig. Dette gør vi så vi kan give dig den bedste oplevelse og fjerne en alle bekymrer angående din flytning. 

  Vi garanterer at du får både professionelle, rutinerede og uddannede flyttefolk der både kan henter, flytte og opbevarer dine møbler for dig.

  Ærlighed og gennemsigtighed

  Vi ved at man kommer længst med ærlighed. Derfor sender vi også kun flyttetilbud som vi kan stå inde for. Du vil altid få en pris du kan regne med, og som der ikke lige pludselig kommer nye gebyrer på.

  Hos Flyttefirmaet Larsen & Co. mener vi at gebyrer og tillæg hører fortiden til. Og det er ikke noget du skal være bange for, kommer på din regning. Du kan regne med at det flyttetilbud du får fra hos os, forbliver det samme.

  0
  Flytninger siden 1991
  0
  Flyttebiler
  0
  Flyttefagfolk

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

  ★★★★★

  Fra første minut var de to flytte herre rigtig engageret i opgaven. Effektive og imødekommende. De var der virkelig for kunden lige til det sidste. Vil klart anbefale jer til andre der skal flytte. 😉✌️
  facebook
  Rikke
  via Facebook
  Google
  Præcise, forsigtige, godt humør – dejligt med lånekasser og papir til at pakke i.
  5 stjerner for effektivitet og godt humør 🙂
  Skal sagerne flyttes sikkert…Så er Larsen & Co…Bare Go’ 😉
  Trustpilot
  Det hele gik som det skulle. Drengene var hurtige og passede på mine ting = Super tilfreds
  Professionel og hurtig håndtering af mine ting samt nogle venlige flyttemænd. Kan klart anbefales.

  Flyttefirma til det hele

  Flyttefirmaet Larsen & CO

  Flytteforsikring

  Det kræver meget tillid at lade en flok fremmede håndtere ens værdigenstande. Vi ved den største frygt du har, i forbindelse med din flytning, er om ejendele eller værdigenstande går i stykker. Vi laver sjældent fejl, men skulle der nu ske noget, så er vi dækket af forsikring. Du kan derfor altid være tryg, hvis der nu skulle ske noget med dine genstande. 

  For at du føler dig 100% tryg, så er alle tilbud og ydelser hos os forsikret. 

  Vi gør alt hvad vi kan for at behandle dine ting med den største respekt og forsigtighed.

  Porcelæn bliver pakket ind i indpakningspapir og andre skrøbelig genstande, såsom dyre lamper, malerier, elektronik mm. bliver afmonteret og forsvarligt pakket ned.

  Kontakt os

  Hvis du står overfor en flytning eller skal bruge hjælp til at få rykket dine  genstande, så står vi klar til at hjælpe dig med privat- eller erhvervsflytning.  

  Giv os et kald på 2095 6515, skriv til os på mail post@larsenflyt.dk, udfylde kontaktformularen, så giver vi dig et uforpligtende tilbud og besvarer alle de spørgsmål du skulle have. 

  Skal vi flytte for dig?

  Ønsker at du at høre mere om hvilke flytteløsning der passer til netop dit behov, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud


   Vi søger flyttemænd & chauffører

   Vi søger flyttemænd og chauffører til ansættelse hurtigst muligt. 

   Du får en alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, samtidig med at du får en høj grad af ansvar og tillid. 

   Vi forventer du er:

   • Du er mødestabil
   • Meget serviceminded
   • Du har en god personlig fremtræden og har et godt humør
   • God til at holde overblikket
    

   Lyder det som noget for dig, så kontakt Ove på telefon: 40626749 eller send en ansøgning til oa@larsenflyt.dk