Flyttefirma Holbæk

Dit professionelle flyttefirma i Holbæk

Skal du bruge et professionelt og effektivt flyttefirma i Holbæk? Så lad Larsen flyt stå for din flytning – vi er din lokale flyttemand i Holbæk. Når du vælger Larsen Flyt som din flyttemand er du garanteret stor erfaring og en pålidelig service. Som dit flyttefirma i Holbæk er vores vigtigste prioritet at hjælpe dig når og hvor du har brug for det. Gennem kompetent vejledning og rådgivning gør vi din flytning lidt lettere.

Hvis du også har brug for en opbevaringsløsning, kan vi ligeledes være behjælpelige. Vi tilbyder nemlig også at opbevare dine møbler og øvrige ejendele, i tilfælde af at du ikke har plads til dem hvor du flytter hen.

Alle vores flyttemænd er uddannede fagfolk, og vi sender løbende vores medarbejdere på kurser og efteruddannelse. Det gør vores flyttemænd opdaterede på de nyeste og bedste teknikker og metoder, hvilket i sidste ende giver dig en nemmere og mere effektiv flytteproces.

Hos Larsen Flyt er alle vores flyttefolk uddannet, og vi sørger løbende for, at de deltager i kompetence kurser. På denne måde har vores flyttemænd altid kendskab til de nyeste teknikker, metoder og redskaber der kan gøre din flytning nemmere.

Kontakt os allerede i dag

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvad kan vi gøre for dig som flyttefirma i Holbæk?

  Det kan ofte være en uoverskuelig, krævende og til tider frustrerende proces at flytte. Særligt hvis det er et omfattende projekt, eller du bor i lejlighed på de øvre etager. Samtidig kommer man også nemt til skade, eller til at beskadige ens ejendele, hvis man ikke er vant til at løfte mange og tunge ting.

  Med hjælp fra et professionelt flyttefirma i Holbæk, kan du gøre din flytning en hel del nemmere og mere skånsom for dig selv og din krop. Vores dygtige flyttemænd klarer din flytning uden problemer og tager os af alle de tunge løft – og vi lover dig, at vi passer lige så godt på dine ting, som du selv ville.

  Vi kan som nævnt også hjælpe dig med midlertidig eller langsigtet opbevaring af dine ejendele. Der kan være mange grunde til at få opbevaret sine ejendele. Oftest opstår behovet, når man flytter i en bolig der er mindre end den man flytter fra. Det kan også være, at dine møbler ikke passer ind i din nye bolig, og du derfor skal have opbevaret dem midlertidig mens du finder ud af nye løsninger.

  Vil du have en hjælp fra professionelle flyttemænd og slippe for besvær og slid på kroppen? I så fald synes vi, at du skal kontakte os i dag, for et uforpligtende tilbud på dit flytteprojekt.

  Flyttefirma i Holbæk til privat & erhverv

  Vi hjælper både private såvel som erhverv i mål med deres flytteprojekter. Over årene har vi hjulpet et utal af både private og erhvervskunder, hvilket har givet os stor og værdifuld indsigt i forskellige former for flytteprojekter, og de behov der kan findes. Da vi har prøvet lidt af det hele, har vi også opbygget stor viden om, hvilke teknikker og processer der giver mening at anvende til de forskellige opgavetyper.

  Et flyttefirma i Holbæk du kan stole på

  Vi tror på at ærlig og åben dialog skaber det bedste grundlag for en ubesværet og tilfredsstillende proces. Vi giver derfor kun tilbud vi kan stå inde for og holde til den aftalte pris. Vi opererer ikke med skjulte tillæg og ugennemsigtige gebyrer, så når du får et tilbud fra vores flyttefirma i Holbæk, holder vi os altid til den aftalte pris.

  Kontakt os i dag, hvis du skal brug et ærligt og kompetent flyttefirma i Holbæk.  

  0
  Flytninger siden 1991
  0
  Flyttebiler
  0
  Flyttefagfolk

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

  ★★★★★

  Fra første minut var de to flytte herre rigtig engageret i opgaven. Effektive og imødekommende. De var der virkelig for kunden lige til det sidste. Vil klart anbefale jer til andre der skal flytte. 😉✌️
  Rikke
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi flyttede i april og fandt den perfekte løsning hos Larsen & Co. Vi fik en container 14 dage før vi fik det nye hus. Fyldte den og fik den hentet en uge efter og kørt ud til vores nye hus. Så fik vi endnu en container og fyldte den og flyttede den sidste dag i måneden og kunne aflevere nøglerne til vores gamle hus dagen efter vi modtog nøglerne til det nye hus. Og containerne havde vi stående i 3 uger ved det nye hus og kunne flytte ind i ro og mag. Helt perfekt! Og så er deres service i en klasse for sig!
  Claus
  via Facebook
  Google
  Præcise, forsigtige, godt humør – dejligt med lånekasser og papir til at pakke i.
  5 stjerner for effektivitet og godt humør 🙂
  Skal sagerne flyttes sikkert…Så er Larsen & Co…Bare Go’ 😉
  Trustpilot
  Det hele gik som det skulle. Drengene var hurtige og passede på mine ting = Super tilfreds
  Professionel og hurtig håndtering af mine ting samt nogle venlige flyttemænd. Kan klart anbefales.

  Flyttefirma til det hele

  Flyttefirmaet Larsen & CO

  Slip bekymringerne - vi er forsikret

  Flytning kan godt give anledning til bekymring, særligt omkring skader på dine ejendele under processen. Det er helt normalt og meget forståeligt. Vi behandler dine ting med stor forsigtighed, som var de vores egne. Selvom det sker uhyre sjældent, kan der ske uheld. Derfor er vi dækket af en forsikringsordning, så du kan overlade flytningen til os, med ro i sjælen.

  Som professionelt flyttefirma i Holbæk, behandler vi dine ejendele med størst mulig respekt og står for at pakke ting forsvarligt ned.

  Skal vi flytte for dig?

  Ønsker at du at høre mere om hvilke flytteløsning der passer til netop dit behov, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Kontaktinfo