Opbevaring af dit private inventar

Få opbevaret dine ting sikkert

Står du og dit indbo uden tag over hovedet i en kortere eller længere periode? Når man skal flytte, kan der nogle gange gå noget tid mellem udflytning og indflytning. Det kan også være, at du midlertidigt skal flytte til noget mindre, og derfor mangler noget opbevaringsplads.

Uanset hvilken situation, du står i, har vi hos Flyttefirmaet Larsen & Co. mulighed for at stå for opbevaringen af dine ejendele. Hvad enten det er for en kortere eller længere periode.

Hvad enten du bor i Ringsted, Slagelse, Sorø eller andre steder på Sjælland, sørger vi for at komme ud og pakke dit indbo ned, inden vi transporterer det til vores flyttecenter i Slagelse.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Ring i dag og få et tilbud

  Kunne du tænke dig at få en tryg og sikker opbevaring til dit inventar? Så står vi klar til at tilbyde dig lige den løsning, som passer dig allerbedst. Kontakt os nu, for at høre mere og få et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dine behov.

  Kontakt os på telefon 20 95 65 15 eller udfyld vores kontaktformular.

  Tryg og sikker opbevaring

  Vi varetager mange forskellige slags opbevaringer, og vi hjælper gerne med hele flytningen, uanset om det drejer sig om privatflytning, erhvervsflytning, eller hvis du ønsker en flyttecontainer, så du selv kan pakke dit inventar sammen.

  Vi er fleksible og altid klar til at imødekomme dine behov, så tøv ikke med at kontakte os. Så finder vi sammen den allerbedste løsning.

  0
  Flytninger siden 1991
  0
  Flyttebiler
  0
  Flyttefagfolk

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

  ★★★★★

  Fra første minut var de to flytte herre rigtig engageret i opgaven. Effektive og imødekommende. De var der virkelig for kunden lige til det sidste. Vil klart anbefale jer til andre der skal flytte. 😉✌️
  Rikke
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi flyttede i april og fandt den perfekte løsning hos Larsen & Co. Vi fik en container 14 dage før vi fik det nye hus. Fyldte den og fik den hentet en uge efter og kørt ud til vores nye hus. Så fik vi endnu en container og fyldte den og flyttede den sidste dag i måneden og kunne aflevere nøglerne til vores gamle hus dagen efter vi modtog nøglerne til det nye hus. Og containerne havde vi stående i 3 uger ved det nye hus og kunne flytte ind i ro og mag. Helt perfekt! Og så er deres service i en klasse for sig!
  Claus
  via Facebook
  Google
  Præcise, forsigtige, godt humør – dejligt med lånekasser og papir til at pakke i.
  5 stjerner for effektivitet og godt humør 🙂
  Skal sagerne flyttes sikkert…Så er Larsen & Co…Bare Go’ 😉
  Trustpilot
  Det hele gik som det skulle. Drengene var hurtige og passede på mine ting = Super tilfreds
  Professionel og hurtig håndtering af mine ting samt nogle venlige flyttemænd. Kan klart anbefales.

  Opbevaring

  Flyttefirmaet Larsen & CO

  Vi tilbyder opbevaring efter dine behov

  Hos os bliver dit indbo opbevaret i en eller flere opbevaringsbokse, afhængigt af dine behov. Vi tilbyder herunder:

  Kontakt os

  Skal vi stå for din privatflytning? Så er du velkommen til at ringe til os på 2095 6515, eller du kan udfylde kontaktformularen, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

  Opbevaring ved privatflytning

  Og så har du naturligvis adgang til dine ting inden for vores åbningstid, hvis du pludselig mangler noget.

  Vi ved at det kan være svært at vide præcist, hvor længe opbevaring er nødvendigt. I modsætning til mange andre opbevaringslagre og depotrum, som kræver en månedspris med binding, tilbyder vi i stedet opbevaring og leje af containere til en fast dagspris – uden binding.

  På den måde undgår du at skulle betale for en tom opbevaringsplads, hvis du har brug for dine ejendele tidligere end antaget.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Skal vi flytte for dig?

   Ønsker at du at høre mere om hvilke flytteløsning der passer til netop dit behov, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

   Kontaktinfo