20956515 post@larsenflyt.dk Man — Fredag: 8 — 16

Opbevaring af dit private inventar


Få opbevaret dine ting sikkert

Står du og dit indbo uden tag over hovedet i en kortere eller længere periode? Når man skal flytte, kan der nogle gange gå noget tid mellem udflytning og indflytning. Det kan også være, at du midlertidigt skal flytte til noget mindre, og derfor mangler noget opbevaringsplads.

Uanset hvilken situation, du står i, har vi hos Flyttefirmaet Larsen & Co. mulighed for at stå for opbevaringen af dine ejendele. Hvad enten det er for en kortere eller længere periode.

Hvad enten du bor i Ringsted, Slagelse, Sorø eller andre steder på Sjælland, sørger vi for at komme ud og pakke dit indbo ned, inden vi transporterer det til vores flyttecenter i Slagelse.

Ring i dag og få et tilbud

Kunne du tænke dig at få en tryg og sikker opbevaring til dit inventar? Så står vi klar til at tilbyde dig lige den løsning, som passer dig allerbedst. Kontakt os nu, for at høre mere og få et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dine behov.

Kontakt os på telefon 20 95 65 15 eller udfyld vores kontaktformular.

Tryg og sikker opbevaring

Vi varetager mange forskellige slags opbevaringer, og vi hjælper gerne med hele flytningen, uanset om det drejer sig om privatflytning, erhvervsflytning, eller hvis du ønsker en flyttecontainer, så du selv kan pakke dit inventar sammen.

Vi er fleksible og altid klar til at imødekomme dine behov, så tøv ikke med at kontakte os. Så finder vi sammen den allerbedste løsning.


VI TILBYDER OPBEVARING EFTER DINE BEHOV

Hos os bliver dit indbo opbevaret i en eller flere opbevaringsbokse, afhængigt af dine behov. Vi tilbyder herunder:

  • Bokse bygget af ubehandlet krydsfiner. På den måde undgås kemikaliedampe, der forurener dit indbo.
  • 6 m3 opbevaringsplads. Der er plads til op mod 40 flyttekasser, afhængigt af størrelse.
  • Lej speciallavede flyttekasser. Vi tilbyder udlejning af ekstra-stærke, speciallavede flyttekasser, når du benytter os som flyttefirma.
  • Temperaturstyrede lokaler. Vi har god udluftning, hvorfor der altid er et godt og tørt indeklima.
  • 20 fods flyttecontainere. Ønsker du mere opbevaringsplads, har du mulighed for at leje en flyttecontainer.
  • Tyverisikring. Alle vores bokse er forseglede, og vi har vagtværn 24/7.
  • Fast dagspris. Opbevaring er uden binding med en fast dagspris fra 11 kr. pr. dag for en træboks, og 52,25 kr. pr. dag for en container, afhængigt af dine behov.

Og så har du naturligvis adgang til dine ting inden for vores åbningstid, hvis du pludselig mangler noget.

Vi ved at det kan være svært at vide præcist, hvor længe opbevaring er nødvendigt. I modsætning til mange andre opbevaringslagre og depotrum, som kræver en månedspris med binding, tilbyder vi i stedet opbevaring og leje af containere til en fast dagspris – uden binding.

På den måde undgår du at skulle betale for en tom opbevaringsplads, hvis du har brug for dine ejendele tidligere end antaget.

Hos Larsen Flyt er vi specialister i privatflytning, erhvervsflytning, ydermere kan du sagtens leje en container hos os for at spare pengene ved at flytte selv. Vi kan også sikkert opbevare jeres indbo i en kortere eller længere periode. Helt uden binding! Tørre og sikre omgivelser. Med temperaturstyring, udluftning og ikke mindst døgnvagt. CVR: 37223360

LEVERINGSBETINGELSER