arrow

★★★★★

google

4,9 på Google

facebook

5/5 på Facebook

google
4,9 på Google
facebook

5/5 på Facebook

Flyttefirma Ringsted - Vi flytter lokalt for dig!

Hvorfor vælge os

Vi samarbejder med

Spies
Sparekassen sjælland
Region sjælland
Region sjælland
Ringsted kommune
Slagelse kommune

Larsen Flyt - Dit flyttefirma Ringsted

Velkommen til Larsen Flyt – Dit lokale flyttefirma i Ringsted. Vi lægger stor vægt på at hjælpe lokalt og gøre Ringsted en endnu bedre by at bo i. 

Vi mener at Ringsted er en hyggelig by, og derfor vil vi gerne gøre byen endnu bedre ved give nogle af landets bedste flyttefolk til indbyggerne. Vi behandler alle opgaver med den største professionalisme, og lægger stor vægt på at klare alle opgaver så godt som muligt.

Samtlige ansatte hos vores os har gennemført flytteuddannelsen, og har herefter tilegnet sig mange års flytteerfaring. Dette er et krav vi sætter til vores medarbejdere, så de har de rette kompetencer til at håndtere din flytning. 

Hos Flyttefirmaet Larsen & Co. har vi i årenes løb håndteret tusindvis af flytninger. Vi arbejder både for private og erhverv, samt hjælper med opbevaring af møbler og ejendele.
Vores erfaring gør at vi ved hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din flytning.

Flytter du til et mindre sted, eller du af en anden grund ikke har plads til nogle af dine ting? Så kan vi hjælpe dig ved at vi også tilbyder opbevaring af møbler og andre ejendele.

Dette tilbyder vi for at hjælpe dig med så stor en del af din flytning som muligt, så du har den bedst mulige oplevelse.

Så hvis du skal flytte hjælper vi dig meget gerne! Du kan kontakte os ved at udfylde kontakten formularen til højre. Du kan også skrive til vores mail post@larsenflyt.dk, eller ringe til os på 20 95 65 15  trykke på ”kontakt os” knappen. Så ringer vi og vejleder om din flytning.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvorfor vores flyttefirma Ringsted?

  Danmark har virkelig mange kompetente flyttefirmaer. Og det kan være en udfordring at gennemskue hvilket der passer bedst til dig. Vi har valgt at lægge vores fokus på lokalsamfundet og gøre det lidt bedre at bo i Ringsted.

  Eftersom vi er et rutineret flyttefirma med kompetente, erfarne og uddannede flyttefolk, kan vi derfor tilbyde dig et flyttefirma i Ringsted, med flyttemænd der virkelig kan sit kram. Da vi er lokale, vil vi også kunne give dig en særligt skarp pris grundet den korte afstand fra os til jer. Hvilket du måske vil have svært ved at få andre steder.

  Ærlighed og gennemsigtighed

  Vores filosofi er at man kommer længst med ærlighed. Du vil derfor kun modtage flyttetilbud fra vores flyttefirma i Ringsted som vi 100% kan stå inde for. Og med en pris der forbliver ens gennem hele forløbet.

  I vores flyttefirma mener vi at skjulte gebyrer og tillæg hører fortidens verden til, og ikke noget der skal eksistere i dag. Du er derfor sikret at det flyttetilbud du får fra vores flyttefirma i Ringsted, forbliver det samme.

  0
  Flytninger siden 1991
  0
  Flyttebiler
  0
  Flyttefagfolk

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

  ★★★★★

  Fra første minut var de to flytte herre rigtig engageret i opgaven. Effektive og imødekommende. De var der virkelig for kunden lige til det sidste. Vil klart anbefale jer til andre der skal flytte. 😉✌️
  facebook
  Rikke
  via Facebook
  Google
  Præcise, forsigtige, godt humør – dejligt med lånekasser og papir til at pakke i.
  5 stjerner for effektivitet og godt humør 🙂
  Skal sagerne flyttes sikkert…Så er Larsen & Co…Bare Go’ 😉
  Trustpilot
  Det hele gik som det skulle. Drengene var hurtige og passede på mine ting = Super tilfreds
  Professionel og hurtig håndtering af mine ting samt nogle venlige flyttemænd. Kan klart anbefales.

  Flyttefirma til det hele

  Flyttefirmaet Larsen & CO

  ''Jeg kan godt frygte lidt for behandlingen af mine ejendele''

  Og alt andet ville også være unaturligt, da vores ejendele jo er de ting der virkelig betyder noget og har en værdi for os. 

  Dette er også grunden til at vi sætter tårnhøje krav til vores flyttemænd. De skal være uddannede for at kunne komme i betragtning hos os. Vi gør en dyd ud af at behandle dine ting med den største respekt og passe på det så godt som det kan.

  Porcelæn bliver pakket ind i indpakningspapir og andre skrøbelig genstande såsom dyre lamper, malerier, elektronik mm. bliver afmonteret og forsvarligt pakket ned.

  Skulle det uventede ske og noget går tabt, så er samtlige tilbud og ydelser fra os heldigvis forsikret. Dette er noget vi gør for at du gennem hele din flytning kan føle dig sikker. Og selv hvis uheldet er ude, så får du fuld erstatning for det tabte. 

  Heldigvis får vi sjældent brug for forsikringen. Dog er det noget vi stadig mener er vigtig. Vi prioriterer nemlig kvalitetsflytninger og tryghed højt. Hvis man laver sit forarbejde og har de rette flyttefolk, så er en forsikring helt overflødig.

  Vi forventer selvfølgelig ikke at I bare blindt lytter til os. Vi har derfor sat nogen anmeldelser ind på siden her fra vores tidligere kunder. Du har derfor mulighed for at få et ærligt indblik i deres oplevelse. Dette er anmeldelser vi ikke har mulighed for at ændre eller påvirke. De giver dig kort sagt, et reelt billede af os.

  Kontakt os

  Hvis du synes vi lyder interessante, tager vi meget gerne en snak om din flytning!

  Så hvis du ønsker vi skal håndtere din privat- eller erhvervsflytning, så er du velkommen til at ringe til os på 2095 6515, skriv til os på mail post@larsenflyt.dk, udfylde kontaktformularen, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

  Skal vi flytte for dig?

  Ønsker at du at høre mere om hvilke flytteløsning der passer til netop dit behov, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud


   Vi søger flyttemænd & chauffører

   Vi søger flyttemænd og chauffører til ansættelse hurtigst muligt. 

   Du får en alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, samtidig med at du får en høj grad af ansvar og tillid. 

   Vi forventer du er:

   • Du er mødestabil
   • Meget serviceminded
   • Du har en god personlig fremtræden og har et godt humør
   • God til at holde overblikket
    

   Lyder det som noget for dig, så kontakt Ove på telefon: 40626749 eller send en ansøgning til oa@larsenflyt.dk