Flyttefirma Sorø

Alle vores ydelser er forsikret så du er garanteret en god oplevelse!

Larsen Flyt & Co. | Et professionelt flyttefirma Sorø – vi flytter nær dig

Larsens & Co. er dit lokale flyttefirma i Sorø.

Vi har grundlagt vores flyttefirma ud fra filosofien om at man skal støtte lokalsamfundet. Vi vil derfor gerne tilbyde indbyggerne at få flytteservice på niveau med de bedste i landet, men til en pris kun lokale firmaer kan give.

Vi har udvalgt vores flyttemænd efter flere kriterier, som blandt andet indbefatter at de skal have bestået flytteuddannelsen.

Derudover har vi også valgt vores flyttefolk ud fra deres flytteerfaring. Så vi kan garantere dig som kunde, at vi kan klare din flytning uden besvær, uanset hvad den kræver.

Vores flyttefirma Sorø har gennem mange års erfaring opbygget stor rutine både med privatflytninger og erhvervsflytninger.

Så om du skal have flyttet 26 kontorstole og 3 printere, eller en massiv bordplade og en dobbeltseng – så har vi prøvet det før og gør det gerne igen for dig også.

For at gøre din flytning så overskuelig som muligt, tilbyder vi udover flyttemænd også opbevaring af møbler. Så du skal holde styr på så få ting som muligt, og bare glæde dig til det næste kapitel i dit liv starter.

Så hvis du skal flytte hjælper vi dig meget gerne! Du kan kontakte os ved at udfylde kontakten formularen til højre, skrive til vores mail post@larsenflyt.dk, ring til os på 20 95 65 15 trykke på ”kontakt os” knappen. Så ringer vi og vejleder om din flytning.

Hvorfor bør du vælge vores flyttefirma Sorø?

Der er mange gode flyttefirmaer i Danmark og det kan være svært at vurdere hvilket der er det rigtige for en. I vores flyttefirma fokuserer vi på at vi gerne vil støtte og arbejde lokalt og gøre det bedre at bo i Sorø og omegn.

Da vi er et flyttefirma i Sorø med veluddannede flyttemænd kan vi tilbyde dig flyttefolk der er blandt de bedste og mest rutinerede. Samtidigt kan vi faktisk også, fordi vi er så lokale give dig en ekstra god pris på din flytning, som kan være svær at få andre steder.

Ærlighed og gennemsigtighed

Vi tror på at med ærlighed kommer man længst. Vi afgiver derfor kun flyttetilbud vi kan stå inden for, og med en pris der holder gennem hele forløbet.

I vores flyttefirma i Sorø mener vi at skjulte gebyrer og tillæg hører til i fantasien og er noget man ikke skal støde på i den virkelige verden. Du er derfor sikret at det flyttetilbud du får fra vores flyttefirma Sorø, ikke ændrer sig.

Vi passer på dine ejendele

Hvis du er nervøs for dine ejendele, forstår vi det ærligt talt godt.

Det er helt naturligt, og noget vi har fuld forståelse for. Når man flytter er det jo ens ejendele der betyder noget for os.

Dette er også årsagen til at vi udelukkende ansætter erfarne flyttemænd der er uddannet inden for faget, for dine ejendeles skyld. Porcelæn bliver pakket ind i indpakningspapir og andre skrøbelig genstande såsom dyre lamper, malerier, elektronik mm. bliver afmonteret og forsvarligt pakket ned.

Hvis vi er så uheldige og noget skulle tage skade, så er alle vores serviceydelser og flyttetilbud forsikret. Så vi kan garantere dig at gennem hele flytningen vil vores flyttefolk passe på dine ting, og ellers, så som minimum erstatte det.

Forsikring er dog en ting vi sjældent tager i brug, da vi har valgt en mere præventiv strategi. Så vi i stedet for vores forsikring, satser på at have flyttemænd der altid leverer en kvalitetsflytning med et absolut minimum af fejl.

Vi forventer selvfølgelig ikke at du bare tager vores ord for gode varer uden en 3. parts holdning. Vi har derfor en stor mængde anmeldelser her på siden som du kan læse.

Her kan du læse hvad tidligere kunders oplevelse af os har været. Dette er anmeldelser vi ikke har mulighed for at ændre eller påvirke. De fortæller dig derfor, deres uforbeholdne ærlige mening om os som flyttefirma.

Kontakt os

Hvis du synes vi lyder interessante tager vi meget gerne en snak om din flytning!

Så hvis du ønsker vi skal håndtere din privat- eller erhvervsflytning, så er du velkommen til at ringe til os på 2095 6515, skriv til os på mail post@larsenflyt.dk, udfylde kontaktformularen, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder

Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

En super god flytteoplevelse! De arbejder smart og effektivt og tager samtidig virkelig godt vare på alle effekter. Og så er de bare nogle rare og imødekommende mennesker :-)

Kan varmt anbefale Larsen og Co. De flyttede for mig, fra Slagelse til Valby. De er super dygtige og hurtige. Alt blev placeret hvor jeg ønskede det. Hvis der var flere stjerner der kunne deles ud, skulle de have flere.

Effektive og flinke. Fik flyttet mit hjem, af flinke smilende flyttefolk, der klarede det hurtigt og effektivt. Vil helt sikkert anvende dem igen en anden gang.

De arbejder smart og effektivt og tager samtidig virkelig godt vare på alle effekter. Og så er de bare nogle rare og imødekommende mennesker :-)

Larsen flyttede for os fra 154kvm stor 4. sals lejlighed med 90 flyttekasser og en hulens masse tunge møbler. Til absolut UG. Magen til flinke, effektive og hjælpsomme flyttemænd! Selv et genstridigt skuffedarium fik de styr på efter 45 mins fægterier og afmontering af ben. Vi var imponerede. De fortjener al mulig ros!! Tusind tak.

Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

En super god flytteoplevelse! De arbejder smart og effektivt og tager samtidig virkelig godt vare på alle effekter. Og så er de bare nogle rare og imødekommende mennesker :-)

Kan varmt anbefale Larsen og Co. De flyttede for mig, fra Slagelse til Valby. De er super dygtige og hurtige. Alt blev placeret hvor jeg ønskede det. Hvis der var flere stjerner der kunne deles ud, skulle de have flere.

Effektive og flinke. Fik flyttet mit hjem, af flinke smilende flyttefolk, der klarede det hurtigt og effektivt. Vil helt sikkert anvende dem igen en anden gang.

Hyppigste spørgsmål

Hos Flyttefirmaet Larsen & Co tilbyder vi vores kunder at leje ekstra-stærke, speciallavede flyttekasser. Vi aftaler ved besigtigelsen, hvor mange kasser, der er behov for, og vi sørger for levering og afhentning. Eventuelt beskadigede eller manglende kasser vil blive faktureret.

Du kan vælge selv at pakke dit indbo eller lade os varetage den opgave. Dette vil vi typisk afklare ved besigtigelsen.

Flyttekassen må max. veje 25 kg.

Ja, vi tilbyder gerne at hjælpe med ”handy arbejde”. Vi kalder det Handy Service, og hvis du ønsker det, så aftaler vi nærmere ved besigtigelsen.

Vi tager imod kontanter og betaling via MobilePay. Alternativt via bankoverførsel.

Ja, vi har forsikring, der dækker eventuelle skader, hvis uheldet er ude. Dette er en af de store fordele ved, at du lader os flytte dine ting.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Hvorfor flyttefirmaet Larsen & CO?

  • Ned- og udpakning

    Hvis du skal flytte, har du sikkert også tænkt over, hvordan du får det dyre porcelæn, de flotte billeder og andre skrøbelige genstande pakket ned, så det ikke tager skade under flytningen.

  • Opbevaring og lagerhotel

    Har du brug for opbevaring af dit indbo, klarer vi naturligvis også det. Nogle gange er der f.eks. en kortere eller længere periode fra udflytning til indflytning, hvor det kan være rart at have sit indbo opbevaret et tørt og sikkert sted.

  • Sikker transport

    Nogle bryder sig ikke om, at andre piller for meget ved deres ting, og ønsker derfor selv at pakke alt – og så sørger vi blot for transporten.