arrow

★★★★★

google

4,9 på Google

facebook

5/5 på Facebook

google
4,9 på Google
facebook

5/5 på Facebook

Flyttefirma Roskilde - Flyt Uden Problemer!

Hvorfor vælge os

Vi samarbejder med

Spies
Sparekassen sjælland
Region sjælland
Region sjælland
Ringsted kommune
Slagelse kommune

Larsen Flyt - Dit flyttefirma i Roskilde | Lad os stå for flytningen

Vi byder dig velkommen til Larsen Flyt – Dit lokale flyttefirma i Roskilde. Gennem årene har vi arbejdet med mange folk, og har skabt en dyb viden om byen og lokallivet. Og derfor ønsker vi at være en del af dette, og gøre det nemmere at være Roskildegenser.

Med Larsen Flyt som din samarbejdspartner, får du professionel hjælp af et erfarent og pålideligt flyttefirma i Roskilde. Vores første, og største, prioritet er at hjælpe dig, når du har brug for det. Som dine lokale flyttemænd gør vi din flytning lettere, og vi står altid klar til at vejlede og rådgive. Vi assisterer også glædeligt med opbevaring af møbler og andre ejendele, hvis du i første omgang ikke har plads i din nye bolig.

Hos Larsen Flyt er alle vores flyttefolk uddannet, og vi sørger løbende for, at de deltager i kompetence kurser. På denne måde har vores flyttemænd altid kendskab til de nyeste teknikker, metoder og redskaber der kan gøre din flytning nemmere.

Kontakt os allerede i dag

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvad kan flyttefolk gøre for dig?

  Da flytninger ofte kan være et stort projekt, ser vi desværre at flytninger har en irriterende tendens til at virke uoverskueligt. Der er mange områder og aspekter du skal administrere, og du skal holde fokus på mange ting. Derfor kan det for mange være en god ide at kontakte en professionel flytteforretning. Som dit lokale flyttefirma i Roskilde sørger vi for, at din flytning bliver håndteret af erfarende flyttemænd.

  Hos Larsen Flyt har vi gennem årene hjulpet både privatpersoner og erhvervskunder med flytteprojekter. Og dette har givet os et unikt kendskab til behov, teknikker og arbejdsproces. Gennem tiden har vi nøje udviklet vores kompetencer og erfaringer med flyttefaget, hvilket har givet os de nødvendige evner til at varetage din flytning uden problemer. Yderligere har vi erfaret, at der i nogle situationer, kan være et behov for hjælp med opbevaring af møbler og andre ejendele. Dette kan både være grundet pladsmangel i din nye bolig, men også som en midlertidig løsning mens du fokuserer på indretningen i hjemmet. Opbevaring af møbler kan derfor være med til at skabe en bedre oplevelse, og fjerne nogle af dine bekymringer.

  Når du beder os om hjælp til din flytning får du på denne måde hjælp af professionelle, uddannede og erfarende flyttemænd til flytning, rådgivning og opbevaring af møbler.

  Et flyttefirma du kan stole på

  Vores filosofi er at man kommer længst med ærlighed. Du vil derfor kun modtage flyttetilbud fra vores flyttefirma Roskilde som vi 100% kan stå inde for, og med en pris der forbliver den samme gennem hele forløbet.

  I vores flyttefirma Roskilde mener vi at skjulte gebyrer og tillæg hører fortidens verden til, og ikke er noget der skal eksistere i dag. Du er derfor sikret at det flyttetilbud du får fra vores flyttefirma Roskilde, forbliver det samme.

  0
  Flytninger siden 1991
  0
  Flyttebiler
  0
  Flyttefagfolk

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

  ★★★★★

  Fra første minut var de to flytte herre rigtig engageret i opgaven. Effektive og imødekommende. De var der virkelig for kunden lige til det sidste. Vil klart anbefale jer til andre der skal flytte. 😉✌️
  facebook
  Rikke
  via Facebook
  Google
  Præcise, forsigtige, godt humør – dejligt med lånekasser og papir til at pakke i.
  5 stjerner for effektivitet og godt humør 🙂
  Skal sagerne flyttes sikkert…Så er Larsen & Co…Bare Go’ 😉
  Trustpilot
  Det hele gik som det skulle. Drengene var hurtige og passede på mine ting = Super tilfreds
  Professionel og hurtig håndtering af mine ting samt nogle venlige flyttemænd. Kan klart anbefales.

  Flyttefirma til det hele

  Flyttefirmaet Larsen & CO

  Din flytning er forsikret

  Når det kommer til flytning, har du formodentligt to store kilder til bekymringer. Først og fremmest ønsker du altid, at dine ejendele kommer frem. Efterfølgende ser du helst, at de kommer ubeskadiget frem. Begge disse bekymringer er naturlige, og selvom det er sjældent at der opstår skader under din flytning, er det ikke umuligt. Af samme årsag er alle vores flyttetilbud dækket af en forsikringsordning. Du kan derfor være tryg ved, at lade vores flyttemænd varetage dine behov. Og selvom det ikke er ofte at forsikringen behøves, føler vi som dit flyttefirma i Roskilde ikke, at det skader at være ekstra forsigtig. Som nævnt tidligere er vores flyttefolk uddannet, og der bliver altid lagt ekstra fokus og energi i, at håndtere dine ejendele. Hos Larsen Flyt har vi gjort en kunst ud af, at behandle dine ejendele med den største respekt og forsigtighed. Porcelæn og andre skrøbelige genstande bliver altid pakket forsvarligt ned, så du behøves ikke at bekymre dig.

  Få et tilbud på din næste flytning

  Står du overfor en flytning, og har brug for et dygtigt flyttefirma i Roskilde? Kontakt os endelig. Vi håndterer både flytning for private og erhverv, og vores flyttemænd er altid klar til at vejlede og rådgive dig.

  Du kan kontakte os over telefon 2095 6515, skrive til vores mail post@larsenflyt.dk eller ved at udfylde kontaktformularen, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

  Skal vi flytte for dig?

  Ønsker at du at høre mere om hvilke flytteløsning der passer til netop dit behov, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud


   Vi søger flyttemænd & chauffører

   Vi søger flyttemænd og chauffører til ansættelse hurtigst muligt. 

   Du får en alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, samtidig med at du får en høj grad af ansvar og tillid. 

   Vi forventer du er:

   • Du er mødestabil
   • Meget serviceminded
   • Du har en god personlig fremtræden og har et godt humør
   • God til at holde overblikket
    

   Lyder det som noget for dig, så kontakt Ove på telefon: 40626749 eller send en ansøgning til oa@larsenflyt.dk