Flyttefirma Næstved - Flyt problemfrit!

Flyttefirma i Næstved

Larsen og Co. er dit lokale flyttefirma i Næstved. 

Vi tilbyder professionel flytning og har gjort det i mere end 30 år. Vores medarbejdere er håndplukket, så vi kan sikre os, at de er oplærte, høflige og ikke mindst professionelle. 

Hvad end du står med en stor eller lille flytteopgave i Næstved, så kan vi hjælpe dig. Som dit lokale flyttefirma i Næstved kan vi tilbyde at hjælpe dig med mange forskelligartede opgaver.

Vi tilbyder både privatflytning og erhvervsflytning. Derudover tilbyder vi flyttecontainere, som du har mulighed for at leje. Derudover har vi hos Larsen og Co. mulighed for, at opbevare dit indbo, fra din bolig i Næstved. 

Det kan være nødvendigt for nogen, at få opbevaret deres indbo, hvis de står mellem to boliger eller lignende. Uanset hvilken situation du står i angående din flytning i Næstved, så kan Larsen og Co. hjælpe dig.

Kontakt os allerede i dag

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Tryghed og kvalitet

  Vi og vores flyttefolk, går højt op i tryghed og kvalitet. Når vi udfører vores arbejde, skinner disse kvaliteter igennem. 

  Vi gør ikke noget halvt. Dog sætter vi en ære i, at gøre vores arbejde ordentlig og professionelt.

  Som din lokale flytteforretning i Næstved, står vi med glæde for din næste flytning. Vi ved godt, at en flytning ikke blot består i, at flytte ting fra et sted til et andet, men at der skal pakkes ned, pakkes ud, stilles på plads og hænges op. 

  Så har du brug for flyttehjælp til mere end blot transporten, så står vi til rådighed. Som dit flyttefirma tilrettelægger vi din flytning efter dine behov og ønsker, så du føler dig tryg gennem hele processen.

  0
  Flytninger siden 1991
  0
  Flyttebiler
  0
  Flyttefagfolk

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

  ★★★★★

  Fra første minut var de to flytte herre rigtig engageret i opgaven. Effektive og imødekommende. De var der virkelig for kunden lige til det sidste. Vil klart anbefale jer til andre der skal flytte. 😉✌️
  Rikke
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi flyttede i april og fandt den perfekte løsning hos Larsen & Co. Vi fik en container 14 dage før vi fik det nye hus. Fyldte den og fik den hentet en uge efter og kørt ud til vores nye hus. Så fik vi endnu en container og fyldte den og flyttede den sidste dag i måneden og kunne aflevere nøglerne til vores gamle hus dagen efter vi modtog nøglerne til det nye hus. Og containerne havde vi stående i 3 uger ved det nye hus og kunne flytte ind i ro og mag. Helt perfekt! Og så er deres service i en klasse for sig!
  Claus
  via Facebook
  Google
  Præcise, forsigtige, godt humør – dejligt med lånekasser og papir til at pakke i.
  5 stjerner for effektivitet og godt humør 🙂
  Skal sagerne flyttes sikkert…Så er Larsen & Co…Bare Go’ 😉
  Trustpilot
  Det hele gik som det skulle. Drengene var hurtige og passede på mine ting = Super tilfreds
  Professionel og hurtig håndtering af mine ting samt nogle venlige flyttemænd. Kan klart anbefales.

  Flyttefirma til det hele

  Flyttefirmaet Larsen & CO

  Hvorfor vælge Larsen og Co. som dit flyttefirma i Næstved?

  Som flyttefirma, går vi op i, at kunne tilbyde dig professionel rådgivning angående din privatflytning. 

  Hvis du er i tvivl, om hvilken løsning, der passer bedst på din flyttesituation, så står vi klar til at vejlede dig. 

  Vi ønsker, at du får en problemfri flytning, hvorfor vi tilbyder rådgivning, angående hvordan du bedst muligt pakker dine flyttekasser, hvor du skal melde din flytning og mange andre ting.
  Samtidig tilbyder vi sikker transport af dine ejendele, så dette skal ikke indgå i dine bekymringer.

  Kontakt dit lokale flyttefirma i Næstved

  Står du overfor en flytning i Næstved? Så lad os hjælpe dig! 

  Vi kan garantere, at du vil blive mødt af professionelle og høflige flyttemænd. Derudover er vores flyttefolk oplært og passer på dine ejendele, som var det, deres egne. 

  Hvis vores services lyder som noget for dig, så kontakt os i dag på tlf. 2095 6515, eller på mail post@larsenflyt.dk

  Har du uafklarede spørgsmål, så hører vi også meget gerne fra dig, hvad end det er spørgsmål til vores arbejdsmetoder eller ydelser. 

  Skal vi flytte for dig?

  Ønsker at du at høre mere om hvilke flytteløsning der passer til netop dit behov, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Kontaktinfo