Posted by CoverGanda_ja
Kategori

Privatflytning og flyttehjælp i Slagelse og resten af Danmark


Flyttefirmaet Larsen & Co. er dit flyttefirma i Slagelse, men vi tilbyder privatflytning og andre flytteservices til Næstved, Ringsted, Køge, København – og resten af Danmark! Så længe den ene adresse er på Sjælland, klarer vi flytningen for jer.

Hos Flyttefirmaet Larsen & Co. tilrettelægger vi din flytning efter dine behov og ønsker.

En flytning er nemlig ikke blot flyttetransport fra et sted til et andet. Der skal:

  • Pakkes ned,
  • Pakkes ud,
  • Stilles på plads og
  • Hænges op.

Så har du brug for flyttehjælp til mere end blot transporten, står vi også til rådighed.

Sikkerhed for en god flytning

Vi tilbyder GRATIS besigtigelse, så både du og vi kan være sikre på, at intet overses – og der ingen overraskelser er på flyttedagen.

Husk, at når vi flytter for dig, sørger vi altid for at overholde vores leveringsbetingelser, så dit indbo er sikret.

Vi har også mulighed for at hjælpe dig med en international flytning, skulle det være nødvendigt.

Vi lægger stor vægt på at udføre et godt stykke arbejde – og ikke mindst at yde en god service!

Et væld af flytteservices

Ikke to flytninger er ens. Derfor tilbyder vi også lige netop den hjælp, du har behov for.

Nogle bryder sig ikke om, at andre piller for meget ved deres ting, og ønsker derfor selv at pakke alt – og så sørger vi blot for transporten.

Andre vil gerne være sikre på, at hver en kasse med porcelæn og hvert et møbel pakkes så professionelt og forsvarligt som muligt og ønsker derfor, at vi står for det hele. Fra pakning af indbo til ophængning af billeder. Bestiller du vores Handy Service, skal du praktisk talt ikke røre en finger.

Du kan også leje en flyttecontainer hos Larsen & Co, få den leveret udenfor boligen sammen med kasser, papir og tæpper så du kan klare pakningen i dit eget tempo.

Kontakt os

Skal vi stå for din privatflytning? Så er du velkommen til at ringe til os på 2095 6515, eller du kan udfylde kontaktformularen, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.Vores flytteservices inkluderer

 

  • Transport
  • Nedpakning
  • Udpakning
  • GRATIS lån af ekstra-stærke, speciallavede flyttekasser
  • Og ikke mindst vores Handy Service

Ønsker du Handy Service, så sender vi din personlige handyman afsted. Han sørger for fx at pille billeder, reoler mv. ned på den gamle adresse og sætte op på den nye.

Pakning af indbo

Hvis du skal flytte, har du sikkert også tænkt over, hvordan du får det dyre porcelæn, de flotte billeder og andre skrøbelige genstande pakket ned, så det ikke tager skade under flytningen.

Vi har over 30 års erfaring og ved, hvordan en flyttekasse skal pakkes. Vi benytter stærke, speciallavede flyttekasser (som du låner ganske GRATIS) og sørger for, at alting når sikkert frem.

Opbevaring

Har du brug for opbevaring af dit indbo klarer vi naturligvis også det. Nogle gange er der fx en kortere eller længere periode fra udflytning til indflytning, hvor det kan være rart at have sit indbo opbevaret et tørt og sikkert sted.

Professionel rådgivning ved privatflytning

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der passer din flyttesituation bedst, så står vi altid klar til at vejlede dig.

Vores medarbejdere giver dig al den tid og alle de informationer, det kræver, før du føler, du har overblikket over flyttesituationen.

Vi tilbyder også rådgivning i, hvordan du bedst muligt pakker dine flyttekasser, hvor du skal melde din flytning og mange andre ting! Derfor har vi udarbejdet en FAQ og huskeliste til at hjælpe dig godt på vej.

Vi ønsker, du får en problemfri privatflytning. Så går det hurtigt og ganske smertefrit på selve dagen – og du kan fokusere på at nyde dit nye hjem.

Kontakt os

Har du brug for hjælp med flytningen? Så Bestil en privatflytning via telefon
2095 6515 eller via kontaktformularen.