arrow

★★★★★

google

4,9 på Google

facebook

5/5 på Facebook

google
4,9 på Google
facebook

5/5 på Facebook

Flyttefirma Køge - Flyt problemfrit!

Hvorfor vælge os

Vi samarbejder med

Spies
Sparekassen sjælland
Region sjælland
Region sjælland
Ringsted kommune
Slagelse kommune

Larsen Flyt - Dit flyttefirma Køge
Vi flytter for dig

Velkommen til Larsen Flyt – Dit lokale flyttefirma i Køge. Vi elsker Køge og lokallivet. Vi vil derfor gerne bakke om vores alles lokalsamfund og gøre det lidt bedre at være Køgegenser. 

Derfor har vi lavet vores flyttefirma så du har et stabilt og pålideligt flyttefirma Køge. Vi er her for at hjælpe dig med din flytning, så du får lokale flyttemænd der kan hjælpe dig med din flytning.

Alle vores flyttefolk er selvfølgelig uddannede flyttemænd og kommer løbende på kompetencer kurser så de er opdateret på de nyeste arbejdsmetoder og redskaber.

En flytning kan være meget uoverskuelig, da der er meget at holde styr på og her kan et par professionelle flyttefolk fra vores flyttefirma Køge være guld værd. 

De holder overblikket og flytter alle dine ejendele, så du blot kan nyde din flytning bliver håndteret af professionelle.

Så hvis du skal flytte hjælper vi dig meget gerne! Du kan kontakte os ved at udfylde kontakten formularen til højre, skrive til vores mail post@larsenflyt.dk, ring til os på 20 95 65 15  trykke på ”kontakt os” knappen. Så ringer vi og vejleder om din flytning.

Kontakt os allerede i dag

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvorfor vores flyttefirma Køge?

  Vi har gennem mange år arbejdet med flytninger af både privat og erhverv, som har givet os en masse erfaring der gør vi kan håndtere din flytning uden problemer. 

  Vi har derfor oparbejdet den nødvendige erfaring og rutine til at kunne klare enhver flytteopgave uden udfordringer. 

  Samtidigt tilbyder vores flyttefirma Køge også opbevaring af møbler til vores kunder. Dette er noget vi gør for at give vores kunder den bedste oplevelse og fjerne en evt. bekymring.

  Du får derfor både professionelle, rutinerede og uddannede flyttemænd der både henter, flytter og opbevarer dine møbler for dig.

  Ærlighed og gennemsigtighed

  Vores filosofi er at man kommer længst med ærlighed. Du vil derfor kun modtage flyttetilbud fra vores flyttefirma Køge som vi 100% kan stå inde for, og med en pris der forbliver den samme gennem hele forløbet.

  I vores flyttefirma Køge mener vi at skjulte gebyrer og tillæg hører fortidens verden til, og ikke er noget der skal eksistere i dag. Du er derfor sikret at det flyttetilbud du får fra vores flyttefirma Køge, forbliver det samme.

  0
  Flytninger siden 1991
  0
  Flyttebiler
  0
  Flyttefagfolk

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Tak for en god, hurtig og sikker flytning. Fik flyttet indbo med samtlige af mine planter. Kan kun anbefales, de er passet så godt på der ligefrem er vokset nye blade frem under flytningen 🎊🌱

  ★★★★★

  Fra første minut var de to flytte herre rigtig engageret i opgaven. Effektive og imødekommende. De var der virkelig for kunden lige til det sidste. Vil klart anbefale jer til andre der skal flytte. 😉✌️
  facebook
  Rikke
  via Facebook
  Google
  Præcise, forsigtige, godt humør – dejligt med lånekasser og papir til at pakke i.
  5 stjerner for effektivitet og godt humør 🙂
  Skal sagerne flyttes sikkert…Så er Larsen & Co…Bare Go’ 😉
  Trustpilot
  Det hele gik som det skulle. Drengene var hurtige og passede på mine ting = Super tilfreds
  Professionel og hurtig håndtering af mine ting samt nogle venlige flyttemænd. Kan klart anbefales.

  Flyttefirma til det hele

  Flyttefirmaet Larsen & CO

  Flytte forsikring

  Den største frygt i forbindelse med sin flytning er om nu ens ejendele går i stykker. Det forstår vi godt og har af samme årsag valgt at være dækket af en forsikring. 

  Så alle tilbud og ydelser du får af os er forsikret, så du altid er dækket og kan føle dig tryg. Forsikring er dog ikke noget vi bruger særlig ofte, da vi har valgt at fokusere mere på at levere et godt stykke arbejde.

  Vi gør en dyd ud af at behandle dine ting med den største respekt og passe på det så godt som vi kan.

  Porcelæn bliver pakket ind i indpakningspapir og andre skrøbelig genstande såsom dyre lamper, malerier, elektronik mm. bliver afmonteret og forsvarligt pakket ned.

  Kontakt os

  Hvis du synes vi lyder interessante tager vi meget gerne en snak om din flytning!

  Så hvis du ønsker vi skal håndtere din privat- eller erhvervsflytning, så er du velkommen til at ringe til os på 2095 6515, skriv til os på mail post@larsenflyt.dk, udfylde kontaktformularen, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

  Skal vi flytte for dig?

  Ønsker at du at høre mere om hvilke flytteløsning der passer til netop dit behov, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud


   Vi søger flyttemænd & chauffører

   Vi søger flyttemænd og chauffører til ansættelse hurtigst muligt. 

   Du får en alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, samtidig med at du får en høj grad af ansvar og tillid. 

   Vi forventer du er:

   • Du er mødestabil
   • Meget serviceminded
   • Du har en god personlig fremtræden og har et godt humør
   • God til at holde overblikket
    

   Lyder det som noget for dig, så kontakt Ove på telefon: 40626749 eller send en ansøgning til oa@larsenflyt.dk